Lekkere muziek, heerlijk eten en een hoop gezelligheid. Een onvergetelijke weekend voor iedereen!

Haarlemmermeer Culinair is terug!

Na het daverende succes van vorig jaar mogen wij ons weer opmaken voor de editie van 2019. Na de vorige, met zon-overgoten, editie is het dit jaar tijd om te groeien!

Waar de vele duizenden culinaire-liefhebbers in het vorig jaar één of meerdere dagen het gratis evenement bezocht hebben krijgen deze hier dit jaar weer de kans voor op 5, 6 en 7 juli . Naast het aanbod van verschillende restaurants en foodtrucks zal het festival dit jaar ook weer voorzien zijn van een ‘perfect sky’ tent waar verschillende artiesten hun optreden zullen doen. Ook zal dit jaar het evenement groter opgezet worden.

Tijdens de eerdere edities hebben variërende restaurants hun formidabele kunsten laten zien. Dit jaar wil de organisatie de restaurants uit de omgeving opnieuw in het zonnetje zetten. Naast de aanwezigheid van lokale restaurants zullen er ook diverse ‘foodtrucks’ aanwezig zijn. De diversiteit in aanbod van eet- en drankgelegenheid zal een aanwinst zijn voor het festival zoals wij dit kennen. In combinatie met een entertainmentprogramma beloofd het niks meer dan een culinair feest te worden voor zowel de deelnemers als de bezoekers.

De smaken van de Haarlemmermeer zullen door verschillende ondernemers gepresenteerd worden. Niet alleen zullen de smaakpapillen getoucheerd worden door de verschillende hapjes. Tevens zijn de restaurateurs weer in de gelegenheid om de bezoekers te verwennen met koude versnaperingen die terug te vinden zijn in hun etablissementen. Een groot aanbod aan cocktails, bieren en wijnen is dan ook één van de grootste aanwinsten voor de belevenis van de bezoekers aan Haarlemmermeer Culinair.

Een in het opspringende toevoeging van dit jaar is ook weer de ‘perfect sky’ tent. Deze tent zal de centrale bar voorzien van schaduw en overkapping tijdens de programmering. In het midden van de bar wordt een podium gebouwd waar een groot assortiment aan artiesten hun optreden zal doen. Van volkszangers tot DJ’s en akoestische muzikanten het beloofd een groot spektakel te worden!

Ook voor de kleinste onder ons zal er genoeg te doen zijn op het evenement. Naast een entertainmentprogramma zal er een speelruimte aanwezig zijn die ervoor zorgt dat ook de kids volop kunnen genieten op het evenement.

Speciaal voor dit evenement wordt een groot tijdelijk uitgaanscentrum gerealiseerd. Het culinaire dorp wordt ingericht met bijzondere accommodaties voor de restauranthouders, foodtrucks, merken en ‘last but not least’ een groot LED-scherm.

2019 wordt het jaar van een nog grotere diversiteit, nog meer entertainment en een nog groter aanbod. Het evenement zal dit jaar stralen van diversiteit van deelnemers, producten en bezoekers die 3 dagen lang kunnen genieten. Kortom: Gezelligheid, verbondenheid, culinaire hoogstandjes, entertainment, en vooral heel veel sociale aspecten voor Hoofddorps smaken en belevenis.

Een onvergetelijk weekend.
Haarlemmermeer Culinair, een feest voor jong en oud!